Hvorfor skal Dragon levere dit slibepapir?

Vi bruger kun de bedste materialer i produktionen af vores slibepapir og foretager regelmæssige stikprøvekontroller på vores eget in-house laboratorium for at sikre os, at kvaliteten lever op til vores standarder.

Det gør vores slibepapir til noget af det bedste i verden.

Tror du ikke på os? Så bestil endelig en gratis prøvepakke og mærk forskellen.

01

130 års erfaring med håndværket

Den 4. maj 1890 grundlægger Oscar Weitemeyer Københavns Smergelfabrik som den første og eneste af sin art i Danmark. En snes år senere overtager Edward Julius White og hans partner Emil Frederick Grunth fabrikken.

History01
02

Det er trygt at handle hos Dragon

Hos Dragon kan du være sikker på levering og betaling er i orden. Vi er blandt de højeste ratede virksomheder hos Bisnode som er en blåstempling af vores levering og kreditværdighed.

AA uk (002)
03

Virksomheden fusionerer

Edward og Emil havde begge været ansatte i virksomheden før, og det varer ikke længe før de fusionerer med datidens største isenkræmmergrossist J.E. Møllers Enke & Co. Sandpapiret markedsføres stadig under navnet Københavns Smergelfabrik.

History02
04

Guldsmeden bliver logo

Et halvt dusin år efter krigen, i 1949, ser guldsmeden dagens lys. Den var designet af den berømte industridesigner Henning Seidelin (1904-1987) og er stadig registreret som det nuværende varemærke og logo.

history03
05

Royalt besøg

I 1975 flytter virksomheden fra Østerbro i København til nybyggede faciliteter i Maribo på Lolland, og kun et par år senere kommer Dronning Margrethe II på besøg. Her bliver hun præsenteret med en udskæring af guldsmeden i 14 karat guld.

history04
06

Ændrer navn til Dragon A/S

I 1985 overtager maling- og lakgruppen Flügger A/S virksomheden. Det bliver her besluttet, at varemærket skal medtages i navnet på et af virksomhedens datterselskaber, og dermed ændres det til Color Dragon A/S og senere til Dragon A/S.

Dragon slibepapir, logo