Vi leverer fleksible løsninger

Vi leverer skræddersyet slibepapir og specialprodukter worldwide — blandt andet til håndværker-, gulv- og neglefilsbranchen. Derfor tilbyder vi vores kunder en lang række særlige muligheder med vores slibepapir. Nedenfor har vi udvalgt 5 af dem.

01

Få eget logo på dit slibepapir

Vores maskiner er fuldt udrustede til at påføre ethvert logodesign, du kunne tænke dig på dit slibepapir. Vi hjælper også gerne med udvikling af designet eller andre indholdsmæssige overvejelser såsom format, dimension og placering.

Hertil tilbyder vi også en række standard Dragon og/eller no-name løsninger. Vi har stor erfaring med Private label og gode samarbejdspartnere, som gør, at vi hurtigt kan skræddersy en løsning efter dine behov.

03
02

Slibepapir i alverdens farver

Igennem årene har vi her hos Dragon specialiseret os i at fremstille slibepapir i alverdens farver. Det vil sige at det er kun fantasien der sætter grænser for hvad farve der skal ligge på dine slibepapirs hylder.

Mere konkret, så har vi mulighed for at tilføje ethvert farvevalg, du finder i både Ral og Pantone farvekortet.

farver
03

Du bestemmer dimensionen

Udover vores lange række af standard dimensioner til alle produkter — såsom sliberuller og miniruller — så tilbyder vi selvfølgelig også skræddersyede dimensioner, der passer til netop jeres behov.

Vi indstiller ganske enkelt maskinen efter kundens ønske og behov.

02
04

Specialproduktioner ned i få kilometers længde

Hos Dragon er det ikke noget problem at få sin helt egen linje af specialprodukter. Ønskes der f.eks. en lilla vådslib så kører vi den gerne ved få kilometers længde, og om nødvendigt sendes den i bider der kan håndteres af kundens lager. Som din slibepapirsproducent er vi med hele vejen uanset om det drejer sig om slibetrekanter, konfektionerings jumboruller, rådgivning vedrørende slib af flydespartel eller noget helt andet.

Med andre ord så er dine bekymringer, vores bekymringer.

04
05

Miljøvenlig slibepapir

Vi tror på at miljøvenligt slibepapir bliver et konkurrence parameter i fremtiden. Derfor har vi udviklet en grøn linje af miljøvenlige produkter. Er din virksomhed meget miljøbevidst er dragon et godt valg som samarbejdspartner.

green-line-rulle2