green-line

Green Line Slibeark til hånd- let eller maskinslibning

Dragon Green Line slibeark giver mulighed for at benytte vores velkendte form for slibepapir i en miljøvenlig udførsel med stærk fokus på bæredygtighed.

Vores ambition er at producere det bedst mulige kvalitetsark i så miljørigtige materialer, som er muligt på nuværende tidspunkt.

Papirets E vægt er af 100 % genanvendeligt papir og limen er vores velkendte miljøvenlige kartoffelstivelse.

Kvaliteten er velegnet til håndslibning eller let maskinslibning på tørt materiale, hvor vi f.eks. taler om slibning af træ, lak, maling, læder eller keramik.

Hos Dragon har vi et bredt udvalg indenfor tør-, våd- og negleslib, som leveres til blandt andet byggemarkeder og konfektioneringsvirksomheder over hele verden.

Design dit produkt i mange kombinationer

  • Grit
  • 80
  • 120
  • 150
  • 180
  • 240

Dimensioner
230 x 280 mm

PU
5, 10, 25 eller 50

Papir
E

Antal huller
Nej

Pakning
Bag, Box eller Foil

Kvalitet
Green Line

QG tilgængelig
Nej

Mærke kompatibilitet
Nej

Tilgængelig i denne farve

Fuldt konfigurerbar
Ring til os og fortsæt snakken om dit næste slibeprodukt eller download produkt specifikationen for at få det fulde overblik over kombinations mulighederne.

Produktet fås som Private label

Vores maskiner er fuldt udrustede til at påføre ethvert logodesign, du kunne tænke dig på slibepapir. Vi hjælper også gerne med udvikling af designet eller andre indholdsmæssige overvejelser såsom format, størrelse og placering. Hertil tilbyder vi også en række standard private label og/eller no-name løsninger, så du og dine kunder får lige præcis det udseende, I ønsker.

private-label
farver

Produktet fås i en bred vifte af farver

Du har fuld frihed til at vælge og vrage mellem farver og farveblandinger, da vores maskiner operer med både Ral og Pantone farvekortet. Det giver dig ikke bare en bred vifte af muligheder — det betyder, at du eller dine kunder kan medtænke selv jeres slibepapir i jeres overordnede brandingstrategi. Derfor tilbyder vi selvfølgelig også rådgivning og sparring i forbindelse med valg og påførelse af farver.

Slibepapir hvor du virkelig mærker forskellen

Vi bruger kun de bedste materialer i produktionen af vores slibepapir, foretager jævnligt kvalitets stikprøvekontroller og udvikler nye slibepapirstyper.

Dette gør at vi kan garantere et ensartet produkt både hvad angår kvalitet, farve & dimension, hvilket gør os verdensførende slibemateriale producent.

Man mærker tydeligt kvaliteten og fleksibiliteten, når man står med vores slibepapir i hånden, hvorfor også vores kunder vender tilbage gang på gang.

kvalitetssandpapir