Sliberuller

Hånd-, maskin- eller gulvslibning.

Vi har sliberuller til det hele, hvad enten der er tale om den professionelle maler, gulvsliberen eller når den gamle lak lige skal slibes væk fra gelænderet derhjemme.

Dragon sliberuller leveres over hele verden og i netop den dimension, kvalitet og farve som du har brug for.

Vi ved at kvalitet og holdbarhed går hånd i hånd og leverer derfor kun sliberuller lavet af de bedste råmaterialer.

Design dit produkt i mange kombinationer

  • Grit
  • 40
  • 60
  • 80
  • 120
  • 150
  • 180
  • 240
  • 320

Dimensioner
2 m
5 m
25 m
50 m

PU
1 - 6

Papir
C, D eller E

Pakning
Bag, Box eller Foil

Kvalitet
112, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 323, 332, 421

Mærke kompatibilitet
Metabo, Festo, B & D, AEG, Makita eller Hitachi

Tilgængelig i mange farver

Fuldt konfigurerbar
Ring til os og fortsæt snakken om dit næste slibeprodukt eller download produkt specifikationen for at få det fulde overblik over kombinations mulighederne.

Produktet fås som Private label

Vores maskiner er fuldt udrustede til at påføre ethvert logodesign, du kunne tænke dig på slibepapir. Vi hjælper også gerne med udvikling af designet eller andre indholdsmæssige overvejelser såsom format, størrelse og placering. Hertil tilbyder vi også en række standard private label og/eller no-name løsninger, så du og dine kunder får lige præcis det udseende, I ønsker.

private-label
farver

Produktet fås i en bred vifte af farver

Du har fuld frihed til at vælge og vrage mellem farver og farveblandinger, da vores maskiner operer med både Ral og Pantone farvekortet. Det giver dig ikke bare en bred vifte af muligheder — det betyder, at du eller dine kunder kan medtænke selv jeres slibepapir i jeres overordnede brandingstrategi. Derfor tilbyder vi selvfølgelig også rådgivning og sparring i forbindelse med valg og påførelse af farver.

Produktet findes også i vores grønne linje

Har din virksomhed behov og ønsker om bæredygtighed så har vi sliberuller der passer perfekt til dette. Se vores grønne sliberuller her

green line - rulle
kvalitetssandpapir

Slibepapir hvor du virkelig mærker forskellen

Vi bruger kun de bedste materialer i produktionen af vores slibepapir, foretager jævnligt kvalitets stikprøvekontroller og udvikler nye slibepapirstyper.

Dette gør at vi kan garantere et ensartet produkt både hvad angår kvalitet, farve & dimension, hvilket gør os verdensførende slibemateriale producent.

Man mærker tydeligt kvaliteten og fleksibiliteten, når man står med vores slibepapir i hånden, hvorfor også vores kunder vender tilbage gang på gang.